Tilbake

STAR WÅRS med Å (Madam Pysj AS)

Når vi leker, er det ikke alltid like enkelt – eller viktig – å holde seg til den originale historien. Og noen ganger kan det bli like bra, eller til og med bedre, om vi blander historiene litt!

For hvordan var det nå igjen; minner ikke Star Wars veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser, og skumle slemminger som må overvinnes?

På 40 minutter serverer skuespillerne – godt hjulpet av barna selv - en forestilling full av latter og gisp – og masse musikk - som passer like godt for alle, enten de elsker historien Star Wars, eller aldri har hørt den før.

Forestillingen er tilpasset DKS etter støtte fra Akershus DKS og praktisk tilrettelagt av Akershus Teater.

Læreplanmål

Produksjonen kan knyttes til den overordnede delen av læreplanen.

Opplæringens verdigrunnlag: 
1.2 Identitet og kulturelt mangfold
1.4 Skaperglede, engasjement og utforskertrang

1.2 Identitet og kulturelt mangfold
​​​​​​​Felles referanserammer er viktig for den enkeltes tilhørighet til samfunnet. Dette skaper samhold og forankrer den enkeltes identitet i et større fellesskap og i en historisk sammenheng. 

1.4 Skaperglede, engasjement og utforskertrang
For de yngste barna i skolen er lek nødvendig for trivsel og utvikling, men også i opplæringen som helhet gir lek muligheter til kreativ og meningsfylt læring.

Om utøvere og produsenter

Norsk scenekunstbruk
  • Arrangert av: Nordland fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Madam Pysj AS

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer

Star Wårs Det var en kjempe morsom forestilling, alle elevene og lærene lo masse. Elevene var veldig engasjerte under hele forestillingen, de levde seg veldig inn i det som skjedde i forestillingen. Elevene sier: "Det var morsomt å få danse sammen med skuespillerne" "Det var morsomt at prinsessen ble sendt inn på rommet sitt" "Jeg likte da skuespillerne brøt karakter" "Det var morsomt med Markus og Martinus" "Joda og neida var artige" "Gode lydeffekter" "Det var bra at vi fikk være en del av forestillingen" "Vi likte måten vi satt på" Publisert av: (klasse - Laskestad) – 6.2.2020 14:59